Evenementen bij jou in de buurt

Als je eens langs wil komen bij de stands van Windpark Koningspleij, dan kan dat! Kom langs en stel alle vragen die je hebt. We zijn met een enthousiast team bij de volgende evenementen aanwezig:

Kadedagen Arnhem
Op zaterdag 2 en zondag 3 juni zijn er weer de kadedagen georganiseerd door Stichting Historische Schepen Arnhem. Dit jaar is het thema Muziek en Motoren. De kadedagen zijn leuk voor jong en oud en er is van alles te doen. De kadedagen vinden plaats op de Rijnkade. Voor meer informatie klik hier.

Nacht van de Mode
In de wijk Klarendal in Arnhem vindt elk jaar een bijzonder festival plaats. Dit jaar is op zaterdag 9 juni een speciale editie want het festival bestaat 10 jaar. Daarom is er een extra kleurrijke editie voor de liefhebbers van fashion, art en design. Windpark Koningspleij zal ook van de partij zijn.

Energiefestival Blowlands

Vrijdag 15 en zaterdag 16 juni barst Windpark Nijmegen-Betuwe van nieuwe energie tijdens Energiefestival Blowlands.  Blowlands is dé plek voor iedereen in de regio Arnhem-Nijmegen die meer wil weten over lokaal opgewekte duurzame energie en hiervoor zelf in actie wil komen.

Bij Blowlands ontmoet je de nieuwe energiemakers: mensen uit de regio Arnhem-Nijmegen die – hier en nu – de energietransitie een boost willen geven. Door samen duurzame energie op te wekken uit wind, zon en water. Lokaal, in onze eigen omgeving. Kom ook. Ontdek wat jij kunt doen voor een groenere wereld.
Ook Windpark Koningspleij zal hierbij aanwezig zijn.

Het festival is georganiseerd door Burgers geven Energie. Dit platvorm geeft ruimte aan burgers die actief bijdragen aan duurzame energie in de regio Arnhem-Nijmegen. Zij laten bijzondere projecten verrijzen en leveren een belangrijke bijdrage aan de strijd tegen klimaatverandering. Hun troeven: samenwerking, betrokkenheid en weinig commercie. Volg deze burgers of sluit je aan bij een initiatief in jouw buurt.