Vakantiegroet

De bouwers van ons windpark leggen het werk even neer om te genieten van een welverdiende vakantie. In augustus gaan ze met nieuwe energie aan de slag om te zorgen dat onze windmolens eind dit jaar kunnen draaien.  Vanaf de bouwplaats een fijne zomer gewenst.

Het afgelopen half jaar is veel gedaan voor de bouw van windpark Koningspleij. In het voorjaar zijn we begonnen met de grondwerkzaamheden voor de kraanopstelplaatsen die nodig waren voor de funderingswerkzaamheden.

Medio juli is de betonstort van onze laatste molen afgerond en nu – net voor de bouwvak – zijn we al voor twee derde rond met de bekabeling. Ook is de eerste hand gelegd aan de grondwerkzaamheden voor de kraanopstelplaatsen voor de daadwerkelijke opbouw van de molens. We verwachten daarmee na de bouwvak te kunnen starten. En dan gaat het snel. Begin september hopen we dat de eerste molen staat.

Natuurlijk houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen, maar eerst gaan wij en iedereen die betrokken is bij de bouw van ons windpark, genieten van een welverdiende vakantie.

Vakantiegroet
Een hartelijke vakantiegroet aan jullie allen en aan iedereen die heeft meegewerkt aan de realisatie van ons windpark. En dat zijn er heel wat, want alleen samen krijg je een windproject van de grond.

#Mede-eigenaren windpark Koningspleij #Enercon en onderaannemers, #Strukton, #Gemeente Arnhem, #Provincie Gelderland #Rijn en IJssel Energiecoöperatie #Prowind BV #DAL Deutsche Anlagen-Leasing #Outsmart #Alisios BV #Greentrust #Biesheuvel Jansen #Osborne Clarke #Van den Heuvel