Kunst voor jong en oud in Immerloopark

In de prachtige groene entourage van het Immerloopark vond op 1 juni de Kunstproeverij plaats. Een nieuw lokaal evenement, voor en door buurtbewoners, georganiseerd door de werkgroep Kunst in het Park van Stichting Park Immerloo.

Het ging om Kunst en voedselbeleving. Er waren live optredens, hapjes en drankjes, en talrijke workshops die goed werden bezocht. Door oud en vooral jong. Je kon dichten, koorden knopen (macramé), mozaïeken maken, papieren bloemen knippen en wat al niet. Kunst met de kleine ‘k’ en misschien juist daardoor zeer toegankelijk. Een prima activiteit voor Arnhem-Zuid, waar de bewoners volgens de initiatiefnemers van het project best wat meer leuke ontmoetingsmomenten mogen hebben. Het omgevingsfonds was een van de financiële ondersteuners van het evenement. Waarom zijn er eigenlijk niet veel vaker van dit soort culturele activiteiten in het hiervoor zeer geschikte park?

Dit project is een van de geselecteerde projecten die door het Omgevingsfonds van het Windpark financieel wordt ondersteund. Lees meer op Omgevingsfonds windpark steunt 8 projecten